Formare

Sub semnul specializării

Meseria de faianțar

Schlüter-Systems Italia, la sediul său din Fiorano Modenese, dispune de un important „Centru Național de Formare Profesională” care a fost recent extins cu o nouă zonă destinată probelor practice. Am transformat o întreagă hală preexistentă într-o nouă „Workshop Area Schlüter-Systems” cu o suprafață de 500 mp. Această formulă este foarte apreciată de experții în domeniu, deoarece permite abordarea unor problematici concrete din meseria de faianțar și încercarea personală a produselor.

Iar datorită noii „Workshop Area” create în cadrul „Centrului Național de Formare Profesională” din Fiorano Modenese, au fost amenajate spații adecvate inclusiv pentru munca în grup. Aceasta reprezintă o experiență deosebit de stimulantă, care permite realizarea unor opere mai complexe și mai importante într-o singură zi, apropiind astfel mai mult munca desfășurată în cadrul centrului de formare de realitatea de pe șantiere.

 

info@schlueter.ro

Aveți nevoie de informații suplimentare?

Veniți să ne vizitați și aici!

 Facebook  Instagram  LinkedIn

Sau ne puteți contacta prin e-mail:

info@schlueter.ro

YouTube

YouTube

Avem canale YouTube cu informații și instrucțiuni sub formă de clipuri video în diferite limbi. Aici puteți accesa canalele noastre în limbile italiană și engleză.

YouTube English Channel (Canal YouTube în limba engleză) 
 YouTube Italian Channel (Canal YouTube în limba italiană)