Distribuie

Societatea

Schlüter-Systems ia naștere în Germania în anii '60, datorită intuiției fondatorului său, Werner Schlüter, faianțar proaspăt absolvent al școlii profesionale, care, prin profilul pentru praguri Schlüter®-SCHIENE, marchează începutul dezvoltării unei game de produse care, în doar câțiva ani, avea să crească semnificativ. Astăzi, după peste 40 de ani de activitate, Schlüter-Systems nu este doar o societate lider în domeniul realizării de soluții pentru montarea plăcilor ceramice, cu un catalog de peste 8.000 de articole, ci și o societate dinamică, orientată spre inovare și cercetare, precum și o realitate multinațională. De la Paris la Istanbul, de la Montreal la Barcelona, Schlüter-Systems este prezentă pe principalele piețe ale lumii, prin intermediul a 7 filiale directe și peste 3 reprezentanțe.

Filiala italiană, în mod specific, a fost fondată în anul 1994. Sediul actual, inaugurat în 2003, este amplasat într-o zonă situată la câțiva pași de centrul orașului Fiorano Modenese, în inima patriei italiene a ceramicii. Acesta se extinde pe o suprafață amplă, amenajată cu birouri, un depozit și un mare centru de instruire utilizat pentru desfășurarea de cursuri de perfecționare tehnică continuă, având în vedere implicarea deosebită a societății în formarea de montatori și distribuitori. În ultimii ani, Schlüter-Systems Italia srl a fost protagonista unui trend de creștere foarte interesant, care îi conferă și astăzi o identitate solidă, cu perspective pozitive pentru viitor. Societatea este puternic orientată către asistență și satisfacerea clientului, dispunând de o rețea de colaboratori tehnico-comerciali prezenți pe întreg teritoriul Italiei, calificați să efectueze vizite pe teren și să propună soluții la 360°. Aparatul de vânzări este alcătuit dintr-un director de vânzări și cinci area managers, care gestionează aproximativ 1.700 de clienți, printre care săli de expoziție de materiale ceramice, magazine de materiale de construcții și societăți comerciale.

Descrierea traseului

Cum ajungeți la noi

Părăsiți autostrada A1 pe ieșirea către Modena Nord și încadrați-vă pe șoseaua de centură în direcția Sassuolo.

Parcurgeți toată șoseaua de centură până la sensul giratoriu din via Pedemontana. La sensul giratoriu, luați-o în direcția Maranello până la primul sens giratoriu, apoi virați la dreapta pe SP15 Ghiarola Vecchia.

Mergeți înainte până la sensul giratoriu, unde virați la stânga pe Via Circondariale S.Francesco.
Parcurgeți încă aprox. 1 km în direcția Maranello, până la următorul sens giratoriu și rămâneți pe banda dreaptă pe Via Circondariale S.Francesco. După 100 m, virați la dreapta în via Bucciardi.

Hartă

Distribuie